Levertijden

 

Levertijden

Hieronder vind u de levertijden voor alle productcategorieƫn , het is mogelijk om andere afspraken te maken na telefonisch overleg via telefoonnummer 0229-215334.

 

Uitvaartkisten:

De levertijd voor de uitvaartkisten in binnen 24 uur na bestelling. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om af te spreken op welke tijd en waar de uitvaartkist gebracht moet worden. Indien gewenst kan dit ook in overleg met de uitvaartverzorger.

Indien nodig is het mogelijk om de uitvaartkist dezelfde dag te bezorgen tegen meerkosten.

 

Urnen:

Voor alle urnen is de levertijd 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. Wanneer de door u bestelde urn niet door ons is te leveren binnen deze tijd nemen wij contact met u op om de levertijd te laten weten en heeft u altijd de keuze om de bestelling ongedaan te maken.

 

Assieraden:

De levertijd voor de sieraden die niet door ons gevuld hoeven te worden is 7 werkdagen. De levertijd voor sieraden waar door ons as in verwerkt moet worden is afhankelijk van de datum van ontvangst van de benodigde as, wij zullen altijd contact hierover met u opnemen.

 

Lantaarns:

Vanwege de diversiteit en herkomst van de ( bronzen ) lantaarns is het onmogelijk om hier een vaste levertijd te vermelden, sommige lantaarns hebben wij op voorraad terwijl anderen door ons besteld moeten worden in Italiƫ, Frankrijk en Duitsland.

Na ontvangst van uw bestelling voor een lantaarn zullen wij u de door ons verwachte levertijd via email laten weten.

 

Brons:

Vanwege de diversiteit en herkomst van de bronzen artikelen is het onmogelijk om hier een vaste levertijd te vermelden.

Na ontvangst van uw bestelling zullen wij u de door ons verwachte levertijd via email laten weten.

 

Grafmonumenten:

De levertijd voor onze grafmonumenten is ongeveer 8-12 weken. De levertijd is afhankelijk van de regels op betreffende begraafplaats met betrekking tot maatvoering van het monument en de afgifte van een vergunning. Een monument is altijd maatwerk, na ontvangst van uw bestelling zullen wij altijd contact met u opnemen om aanvullende zaken zoals bijvoorbeeld de tekst en de tekstkleur door te spreken.

 

Boeken:

De levertijd voor alle boeken is 3 werkdagen.

 

Kaarsen:

De levertijd voor de kaarsen zijn 5 werkdagen.

 

Verhuur artikelen:

Bij bestelling van een verhuurartikel zullen per omgaande contact met u leggen om af te spreken op welke dag en tijd het artikel geleverd moet worden. Koeling systemen kunnen wij dezelfde dag bezorgen. De rouwauto moet minimaal 24 uur voorafgaand aan het gebruik besteld zijn.